Servicii

Sofer la dispozitia dvs.

Daca aveti un program incarcat, o masina cu sofer pentru cateva ore ar salva situatia sau daca trebuie sa gestionati multiple transferuri ale invitatilor la eveniment, puteti inchiria o masina cu sofer pentru o ora, doua sau pentru intreaga zi.

Transfer de la aeroport

Un alt serviciu oferit de noi este transferul (de) la aeroportul Bucuresti Otopeni si este menit sa va ajute sa ajungeti de la aeroport la hotelul in care sunteti cazati sau la o destinatie aflata in afara orasului Bucuresti.

Ghid turistic Bucuresti

Exista intotdeauna un loc nou si interesant pe care sa-l vizitezi in Bucuresti sau in Romania,  iar soferii nostrii, cu o vasta experienta si vorbitori de limba engleza , va stau la dispozitie catre orice destinatie va propuneti dvs sa vizitati.

Transfer la evenimente

Pentru a satisface nevoile dumneavoastră oferim servicii de transfer între diferite hoteluri, centre de conferință, birou, restaurante și puncte de interes, transfer auto între diferite orașe din țară și străinătate.

Organizare evenimente corporate

Va ganditi sa organizati o conferinta de afaceri sau un eveniment ? Echipa WTC Cars dispune de oameni cu experienta si pentru ca succesul sta in detalii, fiecare detaliu este verificat si verificat din nou.

There are several advantages of essay writing service. You can get better grades, a positive GPA, as well as the flexibility paper writer service to plan and take your time with the manner you manage the college life. Writing paper service is definitely worth it. Here are a few:

Post a comment